Welkom

rudolf-steiner-182196-530-531“De vrije geest wordt zich zijn scheppen van de waarheid bewust. Hij ziet de waarheid niet meer als iets dat gegeven is; hij ziet de waarheid als zijn creatie.” Rudolf Steiner

Welkom op deze website in ontwikkeling over Rudolf Steiners’ de Filosofie van de vrijheid.

Met deze site wil ik de Filosofie van de vrijheid toegankelijk maken voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen tot vrije denkers en doeners. Dit doe ik onder andere door contacten te leggen met anderen die al bezig zijn met de Filosofie van de vrijheid en cursussen te organiseren. Via de berichten over de Filosofie van de vrijheid kun je op de hoogte gehouden worden over activiteiten rond de Filosofie van de vrijheid. Door op deze link te klikken, meld je je ervoor aan.

Al naar gelang ook andere mensen zich verbinden met dit initiatief zal de website zich verder kunnen ontwikkelen. Zo hoop ik dat de website organisch zal groeien tot een podium waarop mensen die met de Filosofie van de vrijheid bezig zijn activiteiten aankondigen en er verslag van doen, met elkaar ervaringen en inzichten uitwisselen enzovoorts. Dus als je een nieuw element aan deze website zou willen toevoegen en/of verzorgen om Rudolf Steiners’ de Filosofie van de vrijheid toegankelijk te maken voor iedereen die wil, bel dan 06-14687873 of mail dan vraag@filosofievandevrijheid.nl.

Jac Hielema

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *